De leden service is er voor u.

 

De ledenservice is het servicepunt voor leden en niet leden die met vragen zitten. Binnen de ledenservice gaan medewerkers voor u aan de slag om uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. U kunt natuurlijk ook eerst kijken in de al ‘meest gestelde vragen‘ of uw vraag al niet eerder gesteld is. Misschien staat daar uw antwoord al in vermeld.
Is dat niet het geval, dan kunt u via een email uw vraag aan ons stellen. Uw vraag wordt hierdoor sneller beantwoord. Door de regel proberen we alle vragen binnen 48 uur te beantwoorden.

De ledenservice voorziet in informatie over de werkwijze van het bestuur, het pastorale werk en met vragen over de stichting in haar geheel of de gemeente de Berg. Maar u kunt ook bij hen terecht met persoonlijke hulp vragen.

Als lid van Stichting Gravenberch kunt u rekenen op advies en persoonlijke aandacht van onze vrijwilligers, oudsten en pastorale medewerkers. Allen gekwalificeerde medewerkers die graag uw vragen beantwoorden om u de nodige ondersteuning te kunnen bieden.

Wat mag u verwachten van onze pastorale zorg?

Er is een breed aanbod aan diensten binnen onze pastorale zorg voor zowel leden als niet leden, oud of jong, gehuwd of ongehuwd, gezin en of alleenstaand, voor allen hebben we een persoonlijke en passende oplossing toegespitst op iedere situatie.

Heeft u vragen?
Wacht dan niet langer en neem contact op de Ledenservice via 0182-605510  of stuur een email bericht naar secretariaat@gravenberchconsulting.com


Vormen van pastorale zorg en maatschappelijke ondersteuning

In het onderstaande tabel ziet u de zorgvormen van het pastoraat.


ZorgvormenOmschrijving
Hulp in de huishouding

Ondersteunen van mensen die niet meer in staat zijn zelf hun huishouden te doen.
Gebed & BevrijdingspastoraatBidden voor hen die genezing en bevrijding nodig hebben.
Ouderen pastoraatVrije tijd besteding aan ouderen die eenzaam en of weduwen zijn. Thuis of in een zorgcentrum woonachtig zijn.
Ondersteuning en Persoonlijke begeleidingOndersteunende zorg en de persoonlijke begeleiding in het gezin.
Huwelijks MediationHet eerste aanspreekpunt voor gezinnen met huwelijksproblemen
PersonenvervoerVan en naar uw bestemming binnen de regio.
Bezoek thuis, in het ziekenhuis of zorginstellingHet bezoeken van de zieke die in het ziekenhuis is en gebed nodig heeft of bij een geboorte.
Gezin en kinderenGeestelijke en praktische ondersteuning bieden aan gezinnen die moeite hebben met de opvoeding van kinderen.
Persoonlijke begeleidingBudget begeleiding en het begeleiden in de persoonlijke financiën.
PreventieHet verstrekken van preventieve voorlichting in de vorm van advies en het organiseren van voorlichtingsprogramma's.