Secretariaat Geen reacties

Familie naam in steen

Project 2020 heeft als doel om de gemeente van de Heere Jezus Christus een betere gestalte te geven en veel meer mensen te bereiken met de waarheid van het Woord, in Eenheid met elkaar God te aanbidden in een omgeving van broederlijke liefde, vrede en rust. Een plek waar eenieder God Zijn onfeilbare liefde voor hen die willen deelnemen wil openbaren en wil helpen en ondersteunen in hun wandel naar hun door God gegeven bestemming. Om dit te kunnen doen vragen we eenieder om in geloof met ons te staan en een partner van God te worden in dit project, dat wij in eenheid bij machte zijn om dit samen als offer aan God op te dragen. Hiervoor hebben we uw hulp nodig. Ongeveer 3000 tot 5000 gezinnen krijgen de gelegenheid om een steen te doneren welke zichtbaar zal worden gebruikt voor het huis van de Heer. We vragen aan iedere deelnemer om aan boord te komen van Project 2020. We geloven dat, als we met z’n allen een minimaal bedrag van € 10,- of meer zaaien we daarmee al een steen hebben gelegd voor de bouw van Project 2020.

2020, is zo voor de deur en daarom wordt iedere bijdragen of gift door Zijn genade dankbaar ontvangen in vastberadenheid dat we door blijven gaan met de verspreiding van het Evangelie van het ware Woord van Genade, Liefde, Hoop en Eenheid.

Hoe kan ik deelnemen?

Klik op deze link https://useplink.com/payment/FfQJ7BKWMNrh7N3xeA2M en zaai uw gift in een toekomst waarin God u Zijn liefde zal openbaren. Of ga naar onze website http://www.gravenberchconsulting.com/doneren en maak veilig en gemakkelijk via iDeal een willekeurig bedrag over onder vermelding van Project 2020. Wenst u regelmatig een vastbedrag over te maken, download dan hier ons SEPA formulier.

Lees het volledig bericht op https://gravenberchconsulting.com/project-2020/